Post by presgalibackblen on Mar 17, 2022 3:27:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Smart Puzzles Collection ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Smart Puzzles Collection IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак игра (безкрайно злато) ▞▞▞
▞▞▞ Smart Puzzles Collection 2022 version ▞▞▞
Четири звезди са заради всичките си функции, като в една игра има много игри, но една звезда, която не съм дал поради времето си, някои игри не се отварят като пъзел и отнема време Второ нещо, има само няколко съвета след като те приключихме, трябва да ги купим с реална валута през цялата игра, играта е невероятна, но все пак се нуждаят от някои подобрения, не мога да кажа, че е лошо, защото не е лесно да се направи толкова добра игра, тя се нуждае от много време, искам само да кажа, че ( може да се справя по-добре) благодаря
Реклама на всеки няколко секунди....неприемливо. Деинсталира се незабавно.
Това започна за мен, мислех, че е лесна игра, но се оказа, че е много предизвикателна. Наистина се наслаждавам, защото наистина кара ума ви да работи усилено, но не по разочароващ начин и музиката също не е досадна. Продължавай с добрата работа!
Трудно е да преместите мишката в лабиринта, когато се опитате да я изпратите в правилната посока, тя винаги се връща откъдето току-що е дошла, което прави невъзможно да се победи таймера, изключително разочароващо
Разбирам необходимостта да има реклами в игри за финансиране на тяхното развитие, но има равносметка. Ако обичате да харчите повече от половината си време в гледане на едни и същи няколко реклами повтарят отново и отново, то това е играта за вас.
Smart Puzzles Collection Jumboq qzrh
ПРОТИВ 1. Няма инструкции как да играете игрите. Например цветни нюанси, бижута, резачка, шестоъгълници, пътека, танграм, лазери. 2. Чувствителността на докосване за преместване на мечката в Maze е много лоша и никога не можете да решите нивото в дадения времеви интервал. Спрях да играя тази мини игра. 3. Играта Percent е безполезна и ако сбъркате един рунд, трябва да започнете отново с друг лист с процент запълване. Освен това това е чисто игра на отгатване, не се изисква интелигентност. ПРОФИ 1. Единствените заслужаващи мини игри са Pipes, Loop, String, които съм завършил всички нива и Rolling Ball, на което съм на последното ниво с още няколко игри за завършване. 2. Може да продължа да играя Stream, ако разработчиците решат отбелязаните проблеми, в противен случай ще деинсталирам играта до този уикенд, тъй като не си струва да продължавам другите игри. 3. Също така не разбрах причината да събирам скъпоценни камъни (имам над 12 000!). Имам и 70 подсказки, които не съм използвал досега. Начинът за избягване на досадните реклами е да играете в самолетен режим, ако можете.
Sprytne Łamigłówki – najlepszy zbiór łamigłówek Łamigłówki wps
много реклами. И един от тях беше Live.Me, където очевидно непълнолетно момиче танцуваше неприлично. Хайде... Те са в топла вода и тази фирма, или пусна рекламата, или не се интересуваше да провери, защото парите са пари. Имайте малко достойнство, ако е последното, приключих с вас. тъжно също, защото се забавлявах.
Игрите са доста добри - лесни за разбиране и като цяло бързи за игра. Недостатъци: Много от изскачащите реклами СЕ ПУСКАТ НА ПЪЛЕН СИМ, независимо от настройката на силата на звука на телефона ви или заглушаването му. Не е добре в тихи настройки. Никакви инструкции, правила или уроци не могат да направят игрите трудни за игра. Все още не съм разбрал правилата за преместване на въжето. Поправянето им би осигурило значителни подобрения.
Sprytne Łamigłówki – najlepszy zbiór łamigłówek Łamigłówki zntg
Това е наистина добра игра, особено ако обичате да играете пъзели като съвпадащи цветни точки, блокове, една линия и т.н. Наистина трябва да играете тази игра, тя има много нива като лесно, средно, трудно, много трудно и много други.
Бях като големи надежди за него, докато аз разбрах, че трябва да си купите премия версия за отключване на всички пъзели и най-забавните пъзели, тези, които ми хареса, тези, които аз изтеглили приложението за били заключени Направи тази игра напълно безплатно ( с реклами, разбира се), или аз не съм инсталиране, отново
Smart Puzzles Collection Пъзели wyg
Хубаво и по-трудно, отколкото си мислех
Платено за премахване на реклами, но все пак ги виждам всеки път, когато събудя екрана си отново и продължа играта. Анимациите в някои от игрите са бъгове.
Опитите за използване на изчистен, прост потребителски интерфейс, но целта на игрите не е очевидна или обяснена. Няма опция за помощ. Няколко игри имат проблеми с потребителския интерфейс, което ги прави невъзможни за игра. Разочароващ.
Не ме разбирайте погрешно, някои от лесните нива на игри са наистина ангажиращи, като процентна игра или симетрия, но яростта ми идва по-специално от секцията за лабиринти и няколко други. При лесни лабиринти има буквално само един път, няма лабиринт, неговият един определен път, който новородено бебе би могло да го завърши, без никакво предизвикателство. Много досадно и смляно в тези сковаващи ума лесни нива, които трябва да смилате, за да получите по-предизвикателни.за бога, бихте ли отключили всички нива на трудност, когато купуваме първокласната версия на приложението, писна ми да решавам пъзели, предназначени за 5-годишни деца, само за да отключя предизвикателните. изглежда единственият начин бързо да отключите най-високите нива на трудност е да похарчите абсурдна сума пари за тяхната валута на играта. жалко е да видиш, че подобна алчност разрушава това, което би могло да бъде много добра игра
Ужасен! Липсата на инструкции и игри са изпълнени с бъги движения, особено лабиринта, който не можете да накарате мишката да се движи, без да докоснете екрана 2 или 3 пъти. Никога не съм бил толкова разочарован, опитвайки се да играеш игра..уф!
ИЗМАМА. Платих за "премахване на всички реклами" и все още има реклами. Току-що ги преместихте, когато отключа устройството, вместо между игрите. Харесвам това приложение, но това е измама.
Обичах всички игри, докато таймерът не отключи режима на пъзел, за който взех играта. Невъзможно е да се победи първото ниво. Глупава игра. Загуба на време. Три дни чакане. Instadelete!!! Писна ми от тези идиоти разработчици.Има твърде много възможности за бик $ "* вие идиоти продължаваме да опитваме.
Добра колекция от игри, но някои са разочароващи. За отбелязване е играта лабиринт, която сама по себе си не е трудна, но е почти невъзможно да накарате мишката да се движи, тъй като реакцията и контролът на играта са изключително лоши.
Наистина, това приложение е много невероятно и е готово за човек за работата на всеки ум. Това е екшън приключенска игра и игра за зомбита.
Имаше много реклами....😔 Беше малко сложно, обичам пъзелите, но тази ме накара да се разочаровам!!!!!!! Не е най-доброто, но добре
Харесвате приложението, но имам един проблем, някои от игрите са невъзможни за игра без някакъв набор от инструкции. Color Match е един, нямам представа как да го играя
Waaaaay на много реклами, блокове от игра за абсурдно дълго време. Измръзване на скорост на ап карта без навигационни бутони, така че не можете да го игнорирате. Някои много готино игри, които бих могъл вероятно да продължи играта ако приложението, като цяло, не бе много болка.
Ако не сте играли тези игри преди, това не е за вас. Мога да решавам пъзели, но няма описание какви са целите. Сякаш просто са копирали много чужди игри и са ги хвърляли заедно. Закъсах рано при проста трудност на пъзел с ограничени движения. Ако имаше неограничени ходове, можех в крайна сметка да разбера каква е целта на пъзела, но един параграф отпред, който да ме уведоми, би спестил разочарованието ми, преди да деинсталирам.
Продължава да се затваря, когато съм по средата на играта. Относно готовността за изтриване на играта е толкова много разочароващо.
АКО НЕ ИЗМАМЯВАШ, ТОВА НАИСТИНА ВИ КАРИ ДА МИСЛИШ 🤔 И РАЗУМ. ДОБРИ ИГРИ
Много досадни реклами. Не си заслужава. Рекламата след всяко ниво и някои нива продължават само няколко секунди. Насрочените игри също трябва да минат.
пъзелите са много прости. с удоволствие бих ги дал на моето 6-годишно дете. тя би обичала да ги обича. но играта ме залива с реклами отново и отново, включващи гърчещи се тийнейджърки, носещи много малко, което я прави напълно неподходяща и неприемлива за нея.
Това е страхотно. Харесва ми как ви дава възможност да получите 5000, за да отключите премиум, вместо само да можете да го купите. Много възможности за избор на пъзели. Вземете тази игра!
Пъзелите са доста куци. Донякъде харесвам музиката. Рекламите са два пъти по-големи от обема на приложението
някои инструкции няма да ви позволят да преминете и много пъзели са просто скучни.
Има някои проблеми като когато играете цветови нюанси и дори да сте решили мрежата, тя не свършва там, докато не използвате подсказки... В играта лабиринт дори след решаването на лабиринта показва, че не сте го завършили време, или мишката не се движи. Контролите и графиките са стоки, но имаме нужда от подсказки и тази игра предоставя много по-малко от тях за броя и нивата на играта, която има.
това е много добра игра за прекарване на времето или просто да си играете, ако ви е супер скучно. много е свободно и не съм имал проблеми с него, като забавяне, реклами или нещо подобно. 😁
Отървете се от лабиринта или добавете още време. С контролите е невъзможно да се работи
Color Adventure: Draw the Path আর্কেড max
музиката е единственото хубаво нещо в тази колекция от "пъзели".Препоръчвам да опитате колекция от едни и същи пъзели на различна компания.
Smart Puzzles Collection પઝલ makm
Комбинацията от игри в едно е невероятна. Понякога може да бъде трудно и разочароващо, но като цяло е добра игра.
Предизвикателни игри. Времената за зареждане за други предизвикателни игри са твърде дълги.
се разочаровам!Танграм игра 5-1 не разпознава като завършена! Завършил съм го около 10 пъти и по 2 различни начина, но не прави нищо. моля поправете това.
Много добра игра Но, в играта на тръби Разделителната способност на екрана не става подходяща в Samsung F62
Това приложение съдържа твърде много реклами. След като преминете към напреднали нива, рекламите започват да развалят всеки етап след етап и не можете да се насладите на играта.
Някои от пъзелите са трудни, но това е страхотно приложение!
Правило на мнозинството, това е твърде просто. Играл съм игри, много по-добри от това. Но е доста завладяващо, все още ми е приятно да играя!
Не беше много добре. Но да, можем да изследваме ума си. Освен това можем да изпробваме ума си в запомнянето на цветовете като цветови нюанси и също така можем да изпробваме ума си в лабиринти, като например игра с лабиринт с въжета. Други всичко, което можете да изтеглите и видите.
Страхотна игра, в която можете да играете всичко, което искате. За да увеличите мозъчната си сила
забавни игри. определено множество видове предизвикателства. Единственият ми проблем е с играта лабиринт. не може да победи часовника на някои нива поради начина, по който е програмиран да накара мишката да се движи.