Post by presgalibackblen on Mar 17, 2022 3:06:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ لیگ برتر فوتبال جهان ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ لیگ برتر فوتبال جهان IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بازی هک (بی نهایت primogems) ▞▞▞
▞▞▞ لیگ برتر فوتبال جهان 2022 version ▞▞▞
World Football League Sportspel xjrf
بازی خوبی است اما باید نظر بدهند در آپدیت بعدی خیلی بهتر می شود
بازی شما فوق العاده است... اگر این بازی را با سایر بازی های فوتبال مقایسه کنیم، می توان گفت که یکی از بهترین هاست.. اما من یک چیز را در این مورد دوست نداشتم. برخی از تیم ها قفل شده اند و برای باز کردن قفل آنها. آنها پول می خواهند پس لطفاً کاری انجام دهید... وگرنه... بهترین است..
بازی خوب است و ویژگی های گرافیکی خوبی دارد اما من به آن امتیاز پنج ستاره می دهم اما نتوانستم چون بازی در سطوح خاص به جای سخت بودن در حالت عادی و سخت، آسان می شود. لطفا تغییرات را اعمال کنید.
بدبدبدبدبد
سلام ممنون از سازندش فقط اگه از تیم هارو بهتر میشد یا لیگ اسپانیا یا سری آ ایتالیا دو ستاره کم میکردم
خیلی خفنه نصب کنید ولی گرافیکش پایینه
من این بازی را دوست دارم شما می توانید انتخاب کنید که چقدر می خواهید بازی کنید و می توانید 3، 5، 10 یا 15 دقیقه بازی کنید. سخت و خیلی راحت انتخاب کردم و 7-0 پیروز شدم.
🤮🤮🤮🤮🤮🤢🤬🤬😡
قیمتها شکست!/ خواب زمستانی ستارههای لیگ برتر فوتبال. عملکرد نه چندان خوب ستارههای نامدار لیگ برتر، باعث کاهش ارزش این بازیکنان در نیم فصل نخست فوتبال باشگاهی
بازی خوب است اما من این ایده را دوست ندارم که قبل از افتتاح لیگ پول پرداخت کنم، اوه و وقتی به حریف خود در یک مکان خاص حمله می کنید کارت قرمز یا پنالتی می گیرید اما وقتی حریف شما همین کار را با شما انجام می دهد، داور این کار را نمی کند. مراقبت از
بازی خوب است اما چیزی که من در مورد بازی دوست ندارم این است که حریف شما سریعتر از شما است و کنترل ها آنقدرها خوب نیستند و من به اضافه کردن بازی های آنلاین و اضافه کردن قابلیت استفاده از زوایای مختلف دوربین این یک بازی شگفت انگیز است. اما باید مانند 3 یا 4 بهبود انجام شود، سپس من هر روز بازی خواهم کرد
بازی عالی از 3 سال قبل انجام میشود، اما کنترلها باید سریعتر باشند
واقعن خیلی خوبه هم میتونی حرف رو قوی کنی وهم زعیف واقعن عالیه دست سازندش درد نکنه اینترنت خاموش باشه تا بازی بیاد
گرافیکش خیلی خوبه جالبه و بچه های من بازی کردنش رو دوست دارن همه بازی های یک لیگ جهانی فوتبال رو حذف کردند
سرعتش خیلی کنده 😭 و کامپیوتر خیلی تقلب میکنه. لطفا روی این کار کنید این یکی از بیهوده ترین بازی های فوتبالی است که کامپیوتر بسیار تقلب می کند هر حمله ای که برای جمع کردن توپ انجام می دهم خطا است اما اگر کامپیوتر بخواهد آن را جمع کند به من حمله می کنند به شدت روی زمین می افتم و داور این کار را انجام می دهد. چیزی نگو... این تقلب است هنوز هم همین است
اخبار لیگ برتر فوتبال
این عالی است، اما آیا باید در کل میدان بدوید تا با طرف مقابل روبرو شوید
کص ننه ی سازنده ی این بازی حروم لقمه اینقدر مگه میشه بازی کصی باشه اخه
بازی مشکلی ندارد اما گاهی اوقات هنگ میکند و متوقف میشود. بازی کند است و دیر پاس می شود و در صورت رفع این مشکل تیراندازی کنید بازی خوب می شود
بقیه تیم ها باز نمیشه
خیلی.عالیه.بچه.ها.نصبش.کنین.حالشاببرین
سلام من بلد نیستم قفل تیم هایه بزرگ رو باز کنم لطفا راهنمایی کنید،یه هفته ای هست بازی رو نصب کردم
این یک چیز بسیار 9 است 9 9.30 صبح 29 و دیگری بهترین چیزی بود که من در محیط داشتم برای مدتی در حال حاضر ساعت 9.30 صبح فکر می کنم ایده خوبی برای یک بازی عالی است و من 2 واقعیت این است که آن 2 کمی مقداری از زمان و نحوه بازی شما در 2 چیزی است که می توانید در حین رفتن به یک سفر کاری یاد بگیرید و سپس می توانید کسب و کار خود را با 9 242544 کنید و طرح کسب و کار 8 شما 2 و 3 شما 8 شود تا یک دارایی به 385695 و کسب و کار شما برای کمک به رشد کسب و کار شما 8 کسب و کار 38 3 29 3
<a href=""></a>
بله عالی است، سازنده گرافیک را به خوبی ساخته است اما گزارشگری وجود نداردحریفان شانس بیشتری نسبت به من دارند و داور به نفع حریفان من است، بنابراین باید سعی کنید بازی را بهبود ببخشید در غیر این صورت مردم آن را دانلود نخواهند کرد.
עולם כדורגל ליגה ספורט iej
گرافیک بسیار خوب است، اما زمان می برد تا بازیکن بچرخد
این واقعاً بازی فوتبال احمقانه ای است که من تا به حال بازی کرده ام. کنترلها کسلکننده هستند، بازیکنان کسلکننده هستند و نام آنها هم نام باشگاه است، و بعد تواناییهایشان اصلا معنی ندارد. تبلیغ در همه جا باعث می شود همه چیز آزاردهنده باشد. اقدامات اغلب با تأخیر همراه است. احمقانه دلیلی برای ضربه پنالتی وجود ندارد، معمولاً خطای خارج از محوطه وجود ندارد، اما به راحتی می توان خطا را در داخل محوطه جریمه انجام داد. ضربه کرنر فقط می تواند در آن نقطه ایستا هدایت شود. هوش مصنوعی همیشه می داند که توپ PK کجا قرار می گیرد. بازیکنان احمقانه بازی می کنند
من به شما پنج ستاره می دادم، اما ما نمی توانیم چیزی در بازی بخریم، بنابراین ای کاش بازی ارتقا می یافت تا بتوانیم بازیکن و تیم های قفل شده را بخریم.
من واقعاً از بازی لذت می برم، اما هر زمان که می خواهید شلیک کنید، کنترل را دریبل کنید. این تنها دلیلی است که من به آن پنج ستاره نمی دهم
خب میتونم بگم بازی عالیه 😆😆 ولی بازم یکی دیگه بازیکنا خیلی آهسته هستن و زمین ⚽ فوتبال خیلی خوب نیست هواداران مثل بازیکنان نیستند و اصلا مربی نیست لطفا لطفا درستش کن تا خوب بشه 💎...
بدک نیست سرگرمی خوبیه
فکر میکنم این بازی فوقالعاده عالی است، من سالها آن را بازی کردهام، اما فکر میکنم آنها باید تیمهای دیگر را آزاد کنند و همین.
سلام عزیزم حسین غذاشو در
یک بازی نه خوب نه بد گرافیک آنقدرها خوب نیست و زمانی که سعی می کنید و عکس می گیرید تاخیر زیادی وجود دارد. حالتهای زیادی دارد، اما باید برای تیمها هزینه کنید. همچنین اشاره کردم که این یک کپی از Pes 5 است! 😆🤨😐
بازی خوبی است اما نمیتوانیم آنطور که میخواهیم پاس کنیم زیرا بازیکنان ما ایستادهاند و اگر به آنها پاس بدهیم فقط به تماشای آن ادامه میدهند. مشکل دیگر این است که شما نمی توانید کل استادیوم را ببینید و نمی توانید توپ را کامل ارسال کنید
برنامه عالی من واقعا لذت بردم آن را توصیه می کنم. بازی ساده و آسان، من را به یاد بازی فوتبال win11 در آن زمان انداخت
نتایج و جدول رقابتهای امروز لیگ برتر فوتبال - جهان نيوز
Світ Футбол Ліга Спортивні kme
خیلی خوبه
بازی خیلی خوبیه و گرافیکش هم با توجه به حجم این بازی خوبه ولی میخوام بگم اگه این بازی هم آنلاین و هم آفلاین بود چیکار میکرد که الان این بازی خیلی راحته من میتونم 10 امتیاز بگیرم + گل در هر مسابقه بنابراین من یک بار دیگر دوست دارم بگویم که بگیر و به روز کن و ویژگی هایی که گفتم را به تو اضافه کنم خوب بازی بد نیست خوب است اما بهتر است و بعد از انجام کارهایی که به شما گفتم بهتر است TTH THA THANK متشکرم متشکرم متشکرم
Svjetska nogometna liga Sport xofc