Post by presgalibackblen on Mar 17, 2022 3:00:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flip Diving ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flip Diving IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti (daug monetų) ▞▞▞
▞▞▞ Flip Diving 2022 version ▞▞▞
Sąžiningai, šį žaidimą puiku žaisti ir jis kvailai sukelia priklausomybę. Kartais užmesti savo charakterį aukštomis vietomis ir išmušti permušimus iki tobulo 10 nusileidimo – tai kaip tik tai, ko jums reikia norint gerai praleisti laiką... jūs tiesiog negalite įveikti, kaip tai teikia pasitenkinimą.
Šis žaidimas tikrai smagus. Tai gali labai erzinti. Kai gaunate dėžes, negalite jų atidaryti, nors sakoma, kad atidarykite, kai žaidimas pasibaigs. Štai ką aš padariau, bet negalėjau atidaryti dėžės ir net „Google“ ieškojau, bet jis man parodė sukimąsi, todėl nelaikykite, kaip atidaryti dėžes šiame žaidime privačiai, pasakykite žmonėms, kaip tai padaryti. P.s. Atsiprašau, kad susipykau su tavimi, bet dabar supranti, kodėl gali man atleisti
šaunu ir nuostabu, bet numeris 2 3 4 toks sunkus, o skelbimai neoooooooooooooooooooooooo
Flip Diving Sporta spēles fkpq
Geras px toks
Šis žaidimas yra visiškai beprotiškas. Aš jį labai mėgstu, toks puikus žaidimas, aš visada taip džiaugiuosi galėdamas jį žaisti kiekvieną dieną! Jokių defektų visiškai nėra! 5 žvaigždutės!
Zaidimas ziauriai geras
Visai nieko šiaip , reikia kantrybės tik turėt laiką prastumt gerai
Geras žaidimas
Puikus žaidimas, bet rutulys verpimo mašinoje yra ribotas
Ech, susierzinęs, nes jei tau nepavyks 2 ir aukštesniame raunde, turėsi grįžti į 1 lygį SIAUSIS
Gera mažam vaikui
Bloga grafika, o po kurio laiko pasidaro tikrai nuobodu. Pašaliname žaidimą ir daugiau jo nebeleidžiame.
Nekenčiu šio kvailo žaidimo. Jis neleisdavo man žiūrėti skelbimų, kai norėjau juos žiūrėti, o kai bandžiau suktis, tai neveikė
Žaidimas yra gražus, bet vienintelis dalykas, kai nori išsaugoti, jie visada sako, kad vaizdo įrašo nėra, bet jis gana šaunus
Šiame žaidime aš atrakinau viską, jo super nuostabus šuolis, šuolis, avarija, sukimasis ir nardymas. Neabejotinai priskiriu tai kaip vieną iš tų „liūdnai pagarsėjusių“ žaidimų „Google Play“. Tai taip nuostabu. Laukiu daugiau motionvoltgames atnaujinimų.👍👍👍👍🖒👌 Redaguoti: ačiū, kad klausotės motionvolt
Turiu garso problemų. Muzika šiek tiek sulėtėja, tada grįžta į normalią būseną, tada vėl sulėtėja.
Boringgg
Flip Diving Sports izjp
Reikia tobulinimo. Nepavyksta prisijungti prie FB. Vaizdo įrašai ne visada pasiekiami.
tai panašu į tai, kad miręs grįši į pradžią ir aš noriu, kad liktum tame lygyje, bet grįši į pradžią tame lygyje
Blogiausias žaidimo laiko švaistymas
Įdomus žaidimas, bet per daug skelbimų
Tai tikrai puikus žaidimas, aš jį myliu. Įdėkite ar galite padaryti some.stuff nemokamai ir išimkite skelbimus, kad būtų smagiau 😃😊
Tai gerai, bet kartais gali būti šiek tiek uždelsta, bet nežinau, ar tai tik mano planšetinis kompiuteris 😂 Taip pat galite puikiai valdyti žmogų (narą)
Tai geras žaidimas, kai norisi praleisti laiką. Yra kasdienis sukimasis ir valandinė dėžė, kurią renkate už pinigus. Taip pat beveik nėra jokių papildymų! Tikrai siūlau jį gauti ☺☺☺
Nrml galima zaist )
Vėsi audra
Tai geras žaidimas kaip ir bet kuris kitas, bet 5 skelbimai, kuriuos reikia praleisti, dieve, tai tu užtvanka
Nelabai geras žaidimas, blogas valdymas, o atbulas, pilvo šnipštas nuosaikumas kartais yra baisus, kai noriu pralaimėti, tai yra pergalės ir daug laiko mano rezultatas atimamas 0,5, o tai yra visiškas balogna. Jei aš nusileidžiu ant kojų vandenyje, tai turi būti sveikas skaičius.
Man tai patinka, bet jūs negalite valdyti simbolių ir jis yra vidutiniškas, kaip ir kiti žaidimai, bet gražus žaidimas $ $ $.
Nelabai
Fainas turiu galvoje, kad tai tikrai šaunus ir kartu sukeliantis priklausomybę geras darbo mini klipas😊
Vienintelis dalykas, kuris man nepatiko, buvo tai, kad aš vis gaudavau backflopus, kai tai buvo geras šuolis.
Man tai patinka, bet 2 grotuvas neveikia, aš nežinau, ką padariau, bet jis neveikia, kol neatrakinu viso veikėjo
negaliu prisijungti prie fb
geras
Siaubingas pilvo ir apsivertimo atgal aptikimas Aš nusileisiu į vandenį galva tiesiai aukštyn ir žemyn, o pilvas nukris
Lords Mobile: Tower Defense حکمت عملی bsoj
Šis žaidimas yra šiukšlės, nes kai aš nusileidžiu ant kojų, jis sako „Backflop“, nors iš tikrųjų tai buvo „Right On“ arba „Perfect“. Šis žaidimas visiškai neturi prasmės ir yra šiukšlės. Ir reikia išmesti. Jei yra koks nors būdas tai išspręsti, padarykite tai.
labai saunus zaisimasi ir juokingas
Tikrai geras žaidimas, bet tiek daug reklamų
Per daug skelbimų, bet įdomus žaidimas.
Šis žaidimas yra geras, bet jame yra per daug skelbimų, kurie mane veda iš proto.
Negaliu prisijungti prie „Facebook“. Jei tai padarysiu, programa bus išjungta.Taigi išspręskite šią problemą arba įvertinsiu iki 0
Laiko švaistymas kiekvieną kartą, kai man nepavyksta Žaidimas iškart patenka į skelbimą. Ir dauguma jų yra sukčiavimo skelbimai. Prisimenu, kai šis žaidimas buvo įdomus ir malonus. Dabar jūs negalite žaisti be kai kurių skelbimų iššokančių o ir, kol jūsų skelbimai dalyvauja iššokant, o tai tikrai erzina. Taigi prašome nešvaistyti savo laiko šiam žaidimui 😡
Labai geras žaidimas bet reikia kantrybės.
tikrai smagus žaidimas, kurį galima žaisti bet kuriuo metu. kuo daugiau lygiuosite, tuo smagiau. taigi verčiau šlifuokite
Flip Diving Sportspiele tzr
bravo! šis žaidimas yra nuostabus! aš tikrai turiu rekomendaciją. sukurti kelių žaidėjų žaidimą. kaip tada, kai randi priešininką ir robotai įvertins nardymą. norma priklauso nuo apsivertimų ir to, kaip gerai nardėte. kas surinks geriausią rezultatą, laimi.
Tai labai smagus žaidimas, bet reklamos yra didžiulės ir dažnos😒😩💯💯
Neaiškios naršymo instrukcijos.
Po 3 žaidimo minučių pasidaro nuobodu.
Flip Diving Sports rfd